Leopoldo Abadía

Proyecto

Projecte en col·laboració amb l’agència de comunicació Abbeycom.

Pàgina Web Corporativa per a Leopoldo Abadía.

Websalia va tenir l’oportunitat de refer des de zero la pàgina web oficial de Leopoldo Abadía, en col·laboració amb el nostre partner Abbeycom.

La pàgina web de Leopoldo Abadía tenia com a objectiu ser el lloc on es poguessin recopilar els principals treballs, conferències i altres publicacions.

Així, decidim crear espais dins de la pàgina web, depenent del tipus de contingut. Per exemple, vam fer un espai per als llibres, un altre per a les conferències i un altre en forma de Blog, per a la resta de publicacions.

La pàgina web de Leopoldo Abadía està realitzada a WordPress, maquetada completament per Websalia (sense l’ús de plantilles), basant-se en un disseny d’Abbeycom.

Breu biografia de Leopoldo Abadía

Nascut a Saragossa el 7 de setembre de 1933, és Doctor Enginyer Industrial i ITP Harvard Business School. Va ser membre de l’equip de l’IESE que va viatjar, a principi dels anys 60, a Boston per portar a Espanya el concepte «màster» i posar en marxa el primer Màster d’Empresa que hi va haver al nostre país. Actualment, l’IESE és una de les grans escoles de negocis a nivell mundial, on va impartir l’assignatura de Política d’Empresa durant més de 30 anys.

El seu document «La Crisis Ninja» està considerat com la millor explicació en espanyol sobre la crisi econòmica mundial de les hipoteques subprime que va sacsejar a el món en 2008. És un text senzill, amb un encertat anàlisi que serveix de «traducció» de l’economia a l’ llenguatge comú.

És autor de 12 llibres centrats en diverses temàtiques com economia, empresa, família i la vida a la tercera edat. El 2009, amb el seu best-seller La Crisi Ninja i altres misteris de l’economia actual es va convertir en l’autor de no ficció de major venda. El 2012 va obtenir el Premi Espasa d’Assaig.

Actualment escriu tots els dimecres a La Vanguardia en la seva columna «El Jardí dels Sensats».

És president d’honor del congrés «Lo que de verdad importa. Jóvenes con valores» i dóna suport a la causa de la Fundació Rimkieta.