Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

AGÈNCIA WEB

Som un equip d'emprenedors de Barcelona que fa uns anys va decidir crear aquesta agència, especialment enfocada a agències de publicitat i comunicació, startups digitals d'alt rendiment i empreses que necessiten potenciar la seva presència en línia.

Metodologia àgil i ràpida

Ens basem en metodologies àgils per tenir al centre de tot a les persones, de manera que, durant tot el procés de desenvolupament, estem en continu contacte amb el nostre partner.

Personalització

Cada client té les seves pròpies necessitats. Nosaltres ens adaptem a elles desenvolupant pàgines web personalitzades per a cada un d'ells.

El teu partner tecnològic ideal

La idea darrere de Websalia és cobrir una necessitat que fa anys que és insatisfeta: que les agències de comunicació i publicitat trobin el partner tecnològic que necessiten els seus clients . Un partner que sàpiga entendre i adaptar-se a cada client, i que sempre estigui disponible. És a dir, el més semblant a tenir un departament in-house.

Què ens fa diferents

El nostre objectiu és la qualitat, tant en el disseny i el desenvolupament de la web, com en l'atenció al client. És per això que la proximitat amb el client és allò que ens fa diferents. Ens prenem el temps que sigui necessari per satisfer totes les consultes, propostes o dubtes que puguis tenir.

¿Necessites un partner tecnològic?